Amsterdam,
07
juni
2018
|
09:27
Europe/Amsterdam

Vesteda zet in op gezond wonen met WELL Building Standard

Woningbelegger Vesteda registreert zich met haar appartementencomplex ‘Aan de Rijn’ in Arnhem voor een WELL Building Standard certificering. Vesteda is hiermee de eerste in Nederland die opgaat voor een WELL Building Standard certificaat voor een woongebouw.

De WELL Building Standard (WELL) is de nieuwe gezondheids- en welzijnsstandaard voor gebouwen. WELL is een certificering om de impact van een gebouw op gezondheid, comfort en welzijn van de gebruiker te verbeteren.

Gertjan van der Baan, CEO Vesteda: "Als Vesteda willen we een leidende rol spelen op het gebied van duurzaam wonen. Onze sector heeft zich tot op heden voornamelijk gericht op groene en energiezuinige gebouwen. Comfort en gezondheid hebben daarin nog te weinig aandacht gekregen. We willen de gezondheid en het comfort van onze huurders meer voorop stellen. De WELL Building Standard sluit hier perfect op aan en onze registratie voor het WELL certificaat is voor ons een belangrijke eerste stap."

Meer informatie over de WELL Building Standard vindt u op: https://www.wellcertified.com/en

Meer informatie over ons project ‘Huren aan de Rijn’ vindt u op: https://www.vesteda.com/nl/arnhem-aan-de-rijn.aspx

Over Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.