Amsterdam,
18
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vesteda tekent wederom aannemingsovereenkomst voor Amsterdam-Noord

Samenvatting

Vesteda en BAM Woningbouw hebben een aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 64 appartementen in het middenhuursegment in Amsterdam-Noord. Halverwege augustus wordt gestart met de bouw en de oplevering is naar verwachting in oktober 2016. In april dit jaar tekenden Vesteda en Hecon een aannemingsovereenkomst voor de bouw van 14 appartementen eveneens in nieuwbouwwijk Elzenhagen.

De 64 appartementen zijn gelegen in nieuwbouwwijk Elzenhagen in Amsterdam-Noord. Het complex ‘De Hagen’ ligt in een groene omgeving aan het water. De wijk is goed bereikbaar via de ringweg A10 en gelegen nabij de geplande metrohalte Nieuwe Leeuwarderweg-IJdoornlaan.De 3-kamer appartementen hebben een oppervlakte van 85 m2 en een huurprijs van rond €800 per maand. De appartementen zijn efficiënt ingedeeld, worden uitgerust met zonnepanelen en krijgen het energielabel A+.

Nico Mol, director Aquisitions & Development bij Vesteda: “De appartementen passen op basis van regio, huurprijsklasse en energielabel goed in de portefeuille van Vesteda. Het complex wordt ontwikkeld in een kleine en aantrekkelijke nieuwbouwwijk in Amsterdam-Noord met relatief veel eengezinswoningen. Het kleinschalige complex met ruime huurappartementen in het middensegment biedt een interessant alternatief naast de huidige keuzemogelijkheden in de wijk.”

Over Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.