Amsterdam,
11
april
2018
|
09:13
Europe/Amsterdam

Vesteda Review 2017: verdere optimalisatie van beleggingsportefeuille en uitbreiding acquisitiepijplijn

In 2017 was de Nederlandse woningmarkt weer volop in beweging. Het aantal woningmarkt-transacties liet een nieuw record zien en de gemiddelde waardestijging van woningen was, net als in 2015 en 2016, historisch hoog. Tegelijkertijd was de krapte op het middensegment van de woningmarkt onmiskenbaar en heeft Nederland nog een lange weg te gaan in het verduurzamen van haar woningen.

Vesteda heeft in 2017 weer belangrijke stappen gezet in het optimaliseren van haar woningportefeuille. We hebben ons bezit in het middenhuursegment verder uitgebreid en goede voortgang gemaakt in het verduurzamen van onze portefeuille. Onze doelstellingen voor 2018 zijn ambitieus en we hebben er veel vertrouwen in dat we in 2018 onze weg vooruit zullen vervolgen. We nodigen u graag uit om meer hierover te lezen in de Vesteda Review 2017 en in ons online jaarverslag op http://vestedareport.com.

Over Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.