Amsterdam,
11
april
2018
|
09:13
Europe/Amsterdam

Vesteda Review 2017: verdere optimalisatie van beleggingsportefeuille en uitbreiding acquisitiepijplijn

In 2017 was de Nederlandse woningmarkt weer volop in beweging. Het aantal woningmarkt-transacties liet een nieuw record zien en de gemiddelde waardestijging van woningen was, net als in 2015 en 2016, historisch hoog. Tegelijkertijd was de krapte op het middensegment van de woningmarkt onmiskenbaar en heeft Nederland nog een lange weg te gaan in het verduurzamen van haar woningen.

Vesteda heeft in 2017 weer belangrijke stappen gezet in het optimaliseren van haar woningportefeuille. We hebben ons bezit in het middenhuursegment verder uitgebreid en goede voortgang gemaakt in het verduurzamen van onze portefeuille. Onze doelstellingen voor 2018 zijn ambitieus en we hebben er veel vertrouwen in dat we in 2018 onze weg vooruit zullen vervolgen. We nodigen u graag uit om meer hierover te lezen in de Vesteda Review 2017 en in ons online jaarverslag op http://vestedareport.com.

Over Vesteda

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt €5,0 miljard. De verhuurportefeuille omvat circa 22.500 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij.