Amsterdam,
01
juni
2016
|
10:27
Europe/Amsterdam

Vesteda brengt alle activiteiten onder in één nieuw hoofdkantoor in Amsterdam

Regiokantoren blijven gehandhaafd

Vesteda is voornemens haar drie hoofdvestigingen onder te brengen in één hoofdkantoor in Amsterdam. De verhuizing zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 plaatsvinden.

Het voormalig hoofdkantoor in Maastricht en de beide locaties in Amsterdam zullen worden gecentraliseerd in het nieuwe hoofdkantoor. De vijf regiokantoren blijven gehandhaafd. Het nieuwe hoofdkantoor ligt aan de De Boelelaan in Amsterdam Buitenveldert, pal tegenover de Zuidas en bevindt zich in de kraag van het compleet gerenoveerde en recent opgeleverde appartementencomplex De Boel. Het totaal aantal FTEs blijft nagenoeg gelijk, waarmee Vesteda goed ingericht is op de beoogde groei van de portefeuille.

Gertjan van der Baan, CEO Vesteda: “Als gevolg van de sluiting van ons kantoor in Maastricht zullen wij helaas afscheid moeten nemen van een aantal van onze gewaardeerde collega’s. Het betreft de medewerkers die ervoor kiezen om niet mee te verhuizen naar Amsterdam. Dit gaat mogelijk om ruim 60 medewerkers. Het onderbrengen van al onze activiteiten in één hoofdkantoor zien wij echter als een essentiële stap in het verder verbeteren van onze dienstverlening en het realiseren van onze groeidoelstellingen.”

Voordat de plannen tot een definitief besluit komen, zal de ondernemingsraad om advies worden gevraagd.

Over Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.