Amsterdam,
12
september
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vesteda breidt Arnhemse portefeuille verder uit met 94 appartementen

Vesteda en bouwbedrijf Vastbouw hebben een turnkey overeenkomst getekend voor in totaal 94 appartementen in Arnhem. Het project ‘Langs de Rijn’ bestaat uit twee woontorens en ligt in de wijk Malburgen. Het betreft een voormalige ontwikkelingsopgave van woningcorporatie Volkshuisvesting Arnhem. Vesteda heeft in nauwe samenwerking met Vastbouw een optimaal woonprodukt ontwikkeld. Oplevering van het project vindt naar verwachting plaats in het tweede kwartaal van 2018.

Pieter Knauff, director Acquisitions bij Vesteda: "Het project vormt een mooie aanvulling op de bestaande woningportefeuille in Arnhem. Arnhem is een van onze kernregio’s en met de verwerving van dit project verbreden en verjongen wij ons aanbod in het middenhuursegment.”

In de afgelopen jaren is het aanzien van de wijk Malburgen door de realisatie van diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten sterk verbeterd. De bereikbaarheid van en het voorzieningenniveau in de wijk is goed. Het uitzicht van het project Langs de Rijn vanaf de dijk over de groene uiterwaarden is fraai. Het complex bestaat uit 94 appartementen verdeeld over twee torens met daartussen een parkeervoorziening. De appartementen hebben een gemiddelde woonoppervlakte van 85 m2.

Over Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.