Amsterdam,
13
maart
2020
|
16:08
Europe/Amsterdam

Strengere voorzorgsmaatregelen in verband met coronavirus

Op donderdag 12 maart kondigde het kabinet nieuwe maatregelen aan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vesteda heeft deze maatregelen vertaald naar specifieke voorzorgsmaatregelen voor huurders, medewerkers en leveranciers. Onze maatregelen gaan op sommige vlakken overigens verder dan de gevraagde maatregelen door het kabinet.

Vesteda heeft begrip voor de kabinetsmaatregelen. Een deel van onze medewerkers werkt vanaf heden vanuit huis. Daarnaast laten wij externe bezoekers niet meer toe op onze kantoorlocaties. Afspraken worden zo veel mogelijk telefonisch afgehandeld.

Contact met huurders

Ambulante medewerkers van Vesteda hebben normaal gesproken veelvuldig contact met (toekomstige) huurders, bijvoorbeeld tijdens bezichtigingen en woninginspecties. Voor de komende twee weken is een aantal maatregelen genomen om rechtstreeks contact met (toekomstige) huurders te voorkomen. Deze tijdelijke maatregelen kunnen hier en daar helaas lichte impact hebben op onze gebruikelijke service en dienstverlening. Huurders zijn hierover inmiddels geïnformeerd.