Amsterdam,
09
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

29 huurwoningen Schuytgraaf Arnhem opgeleverd

Vandaag zijn 29 eengezinshuurwoningen in de stadsuitbreidingswijk Schuytgraaf in Arnhem opgeleverd. Halverwege 2014 tekenden de gemeente Arnhem, Reinbouw bv en Vesteda de (turnkey) overeenkomsten hiervoor. De start bouw was in november 2014.

Met dit nieuwbouwproject genaamd Helioshof zijn de eerste huurwoningen in het Singelkwartier in Schuytgraaf gerealiseerd. In deze nieuwe wijk worden circa 6.250 woningen gebouwd in 26 karakteristieke buurten met een verrassende variatie in woningen en straten.

Vesteda gaat de woningen verhuren in het middensegment van de vrije huursector en is gestart met de verhuur. Op dit moment zijn nog een aantal woningen beschikbaar voor verhuur. De eerste huurders nemen op 20 april hun intrek in hun nieuwe woning.

Helioshof bestaat uit 29 eengezinswoningen in een hofsetting met drie verschillende woningtypes.

De woonoppervlakte varieert van 110 tot 130m2, met 3 tot 5 slaapkamers. De woningen hebben allen een tuin, terras en berging. De verhuurprijs is vanaf €790. Het complex heeft dezelfde op de Amsterdamse School gebaseerde architectuur als alle woningen in de buurt Singelkwartier. Vesteda heeft gekozen voor een hoog uitrustingsniveau met eigen zonnepanelen en een kwaliteitskeuken met inbouwapparatuur.

Ga voor meer informatie naar www.helioshof.nl

Profiel Vesteda

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt ca. €3,7 miljard. De verhuurportefeuille omvat ca. 23.000 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden Randstad en Noord-Brabant.