Amsterdam,
29
maart
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Wijziging samenstelling statutaire directie Vesteda

Per 1 april 2012 zal de statutaire directie van Vesteda bestaan uit Arjan Schakenbos en Luurt van der Ploeg.

De taakgebieden zijn als volgt verdeeld:

Arjan Schakenbos heeft de portefeuille Assetmanagement, Juridische zaken, Facilities en HR. Tevens is hij verantwoordelijk voor het taakgebied duurzaamheid.

Luurt van der Ploeg heeft de portefeuille Fundmanagement, Portfoliomanagement, Fiscale zaken en Informatievoorziening & business development.

 

De statutaire directieleden Nico Mol en Onno Breur zullen per 1 april aftreden. Beiden zullen de komende jaren aan Vesteda verbonden blijven: Nico Mol als (titulair) directeur Projectontwikkeling en Onno Breur als voorzitter van de directie van Vesteda Property Management.

Profiel Vesteda
Vesteda is een vastgoedbeleggingsfonds dat zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van Nederlandse institutionele beleggers (met name pensioenfondsen). Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt zo’n € 4,5 miljard. De verhuurportefeuille omvat in totaal zo’n 26.000 woningen. De kerngebieden van Vesteda, waar de portefeuille zich bevindt, liggen in de Randstad en in midden-Nederland.