Amsterdam,
02
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vesteda's New Orleans winnaar van FIABCI Prix d'Excellence The Netherlands Awards 2012

Vesteda Investment Management (“Vesteda”) maakt bekend dat het gisteren tijdens de feestelijke uitreiking van de FIABCI Prix d'Excellence The Netherlands Awards 2012 voor haar project New Orleans de award in de categorie Residential Highrise in ontvangst heeft mogen nemen.

De twaalf winnaars van de Nederlandse tak van de internationale organisatie van vastgoedprofessionals mogen tevens meedingen naar de internationale Prix d'Excellence in hun categorieën.

Bij de ontwikkeling van New Orleans heeft Vesteda samengewerkt met de architect Álvaro Siza. Het ontwerp van New Orleans past zeer goed in de gegeven context. De woontoren New Orleans in Rotterdam is 160 meter hoog en hiermee de hoogste woontoren van Nederland. De woontoren bestaat uit 234 appartementen variërend van 57m2 tot 212m2. “Vesteda is trots op New Orleans en blij met de bevestiging die zij ziet in deze prijs”, aldus Arjan Schakenbos, CEO van Vesteda Investment Management.

Profiel Vesteda Investment Management
Vesteda Investment Management is een ondernemend vastgoedbeleggingsfonds dat zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van Nederlandse institutionele beleggers (met name pensioenfondsen). Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt zo’n € 4,5 miljard. De verhuurportefeuille omvat in totaal zo’n 26.000 woningen. De kerngebieden van Vesteda, waarin de portefeuille zich bevindt, liggen in de Randstad en in midden-Nederland.