Amsterdam,
19
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vesteda verwerft 29 woningen in Schuytgraaf

De gemeente Arnhem, Reinbouw bv en Vesteda tekenden vandaag de overeenkomsten voor 29 huurwoningen in het Singelkwartier Schuytgraaf.

Reinbouw bv ontwikkelde samen met BetaalbaarWonenNL en BDC Architecten 29 grondgebonden woningen die volgens het turn-key principe opgeleverd worden. Vesteda gaat de woningen verhuren in het middensegment van de vrije huursector.

Het plan bevat 29 woningen die op een prominente locatie in Schuytgraaf zijn gelegen. Het in het oog springende ontwerp in de stijl van de Amsterdamse School is een verrijking voor Schuytgraaf en biedt de huurders moderne, volledig ingerichte woningen met ruime tuinen met terrassen en voldoende parkeergelegenheid direct bij de woningen.

De start bouw is in november 2014 en in maart 2015 worden de woningen opgeleverd. Vesteda start in het najaar van 2014 met de verhuur. 

Meer informatie over Schuytgraaf is beschikbaar op www.schuytgraaf.nl.

Profiel Vesteda 
Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers (met name pensioenfondsen). Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedroeg ultimo 2013 ruim € 3,8 miljard. De verhuurportefeuille omvatte eind 2013 in totaal 23.791 woningen. De kerngebieden van Vesteda liggen in de Randstad en Noord-Brabant.