Amsterdam,
16
mei
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

Vesteda staat weer op de PROVADA

Vesteda groeit! De afgelopen tijd hebben we al veel huurwoningen in het middenhuur segment aan onze portefeuille en pipeline toegevoegd, maar we willen verder groeien. We zijn daarom op zoek naar nieuwe acquisities in het middenhuur segment in de kerngebieden Randstad en de Brabantse Stedenrij.

Future Proof

Vesteda staat weer op de Provada met als thema Future Proof!U bent van harte welkom op onze stand in Hal 12, stand 7. Wij vertellen u graag wat toekomstbestendig beleggen in huurwoningen betekent voor ons duurzaamheidsbeleid, onze huurders, onze collega’s, onze nieuwe investeringen en onze samenwerking met u! Bezoek ons en voel je thuis bij Vesteda! Hal 12, stand 7.

Voor wie?

Alle voor Vesteda relevante stakeholders als beleggers, gemeenten, ontwikkelaars, bouwers, makelaars en talenten.

Je voelt je thuis bij Vesteda

Vesteda is, met een spectaculaire stand in de nieuwe huisstijl, weer helemaal terug op de Provada. We zijn nooit weggeweest, maar afgelopen jaren stonden we even niet op de Provada. Vesteda richt zich al een paar jaar op het middenhuur segment (en niet meer op het hoge huursegment). Dat beeld is nog niet bij iedereen helder. We willen de algemene zichtbaarheid en bekendheid van Vesteda in vastgoedland Nederland weer sterk neerzetten.

 

Over Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.