Amsterdam,
06
oktober
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vesteda overhandigt sleutel aan eerste huurders woningen Markthal Rotterdam

Na de feestelijke officiële opening op 1 oktober van de eerste overdekte foodmarkt van Nederland overhandigt Vesteda vandaag met veel plezier de eerste huurders hun sleutel. Vesteda is de eigenaar van ruim 100 huurwoningen en parkeerplaatsen in de Markthal. De verhuur van de woningen verloopt uiterst succesvol, tijdens de officiële opening waren reeds 98 woningen verhuurd.

De appartementen variëren van 82m2 tot 143m2 en hebben 2 tot 4 kamers met een huurprijs vanaf € 775. Ieder appartement heeft een ruim balkon en een uniek uitzicht op de levendige marktvloer en bijvoorbeeld op de Maas of op de Laurenskerk. Een ruime parkeergarage onder de Markthal zorgt ervoor dat parkeren nooit een probleem is. Het openbaar vervoer ligt pal naast de Markthal (Station Blaak).

Gertjan van der Baan, CEO Vesteda: “De Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland waar uniek en betaalbaar wonen en goed eten in een spectaculaire boog op een centrale locatie samenkomen. De Markthal is een bijzondere aanwinst voor onze portefeuille. Het past perfect in onze portefeuillestrategie die gericht is op betaalbaar wonen in de Randstad en Noord-Brabant.’’

Profiel Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.