Amsterdam,
03
februari
2021
|
15:50
Europe/Amsterdam

Punt Sniep: verhuur start na overdracht woningen aan Vesteda

Ondanks het regenachtige weer werd Punt Sniep vandaag op feestelijke wijze opgeleverd aan Vesteda. Heddes Bouw en opdrachtgevers Nedreim/ABC realiseerden voor Vesteda 202 huurwoningen en een parkeergarage op een schiereiland in de Weespertrekvaart van Diemen. Vesteda is inmiddels gestart met het aanbieden van de eerste 34 woningen voor de verhuur.

Bij de oplevering roemde Pieter Knauff, chief investment officer bij Vesteda, de goede onderlinge samenwerking tussen Heddes, Nedreim/ABC, abcnova, KCAP en de gemeente Diemen. “We hebben hier met elkaar een project van hele hoge kwaliteit gerealiseerd; een nieuwe hotspot in Diemen, en een thuis voor 202 huishoudens.”

Verhuur voor middeninkomens

De woningen worden verhuurd vanaf 1.000 euro per maand en zijn bedoeld voor huurders met een middeninkomen. De appartementen en stadswoningen zijn ‘instapklaar’ en worden verhuurd met keuken, sanitair, afgewerkte wanden en laminaatvloer. De eerste 34 huurwoningen zijn al in optie genomen en worden bezichtigd door de kandidaat-huurders. Naar verwachting wordt de allerlaatste woning in april 2021 verhuurd.

Meer informatie?

Meer informatie over het huuraanbod en -voorwaarden is te vinden op Punt Sniep.