Amsterdam,
31
augustus
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Kees de Boo wordt nieuwe voorzitter RvC Vesteda

Opvolging van Frans Corpeleijn per 1 januari 2012

Drs. Ir. C.A.M. (Kees) de Boo (1944) zal per 1 januari 2012 Mr. W.F.Th. (Frans) Corpeleijn opvolgen als president-commissaris van Vesteda Groep.

De Boo is vanaf juli 2007 reeds lid van de RvC en is voormalig directeur Vastgoedbeleggingen BPF bouw, directeur vastgoedbeleggingen Aegon, voorzitter van de directie van Amvest en voorzitter van de directie van NS Vastgoed. Hij is tevens voorzitter van de IVBN geweest, de branchevereniging van institutionele beleggers in vastgoed.

Dhr. Corpeleijn is vanaf januari 2002 lid van de RvC en is benoemd als voorzitter per juli 2007. In 2010 werd zijn tweede termijn verlengd tot januari 2012.

Profiel Vesteda
Vesteda is een vastgoedbeleggingsfonds en richt zich op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. De organisatie verwerft, verhuurt, beheert en verkoopt woningen en bouwt zo aan de kwaliteit van zijn vastgoedportefeuille. Vesteda is niet-beursgenoteerd. Aandeelhouders in Vesteda zijn institutionele beleggers. In de Nederlandse woningmarkt richt Vesteda zich met moderne en duurzame appartementen en woningen met name op vijftigplussers en jongere alleenstaanden en tweeverdieners in en rond de grote en middelgrote steden.


drs. ir. C.A.M. (Kees) de Boo