Amsterdam,
17
april
2018
|
15:58
Europe/Amsterdam

Eerste appartementen Leidsche Rijn Centrum opgeleverd aan huurders

Vesteda - Leidsche Rijn Centrum, Utrecht - 6 april 2018

Na ruim 10 jaar samenwerken tussen Vesteda, ASR en de gemeente Utrecht aan het grootste bouwproject van Nederland, zijn op 9 april 2018 de eerste woningen opgeleverd aan onze huurders in Leidsche Rijn Centrum.

De appartementen van Vesteda in de De Richmond (75), De Fabiola (67) en De Letna (17) zijn inmiddels allemaal verhuurd. De verhuur van de twee volgende gebouwen, De Boulogne en De Belvedere, is momenteel in volle gang.

Met maar liefst 762 appartementen (440 huur + 322 koop) en ruim 130 verschillende winkels en horecaconcepten wordt Leidsche Rijn Centrum een compleet centrum om trots op te zijn. Het is goed dat er in de zeer krappe Utrechtse markt, meer huurwoningen beschikbaar komen. Velen zoeken een mooie, moderne, duurzame woning op een goed bereikbare plek en uiteraard tegen een betaalbare huur. En dat is precies wat Vesteda hier biedt: betaalbaar wonen voor mensen met een middeninkomen.

Op 16 mei is de feestelijke grand opening van Leidsche Rijn Centrum. Lees meer in het Lekker Wonen Magazine: https://leidscherijncentrum.nl/lekkerwonenmagazine.

 

Over Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.