Amsterdam,
06
december
2023
|
19:03
Europe/Amsterdam

Ditri Zandstra en Paul Meulenberg benoemd als commissaris bij Vesteda

Op 6 december 2023 stemde de participantenvergadering van Vesteda in met de benoeming van mevrouw Ditri Zandstra en de heer Paul Meulenberg als leden van de Supervisory Committee van Vesteda. Ditri Zandstra vervangt Seada van den Herik, wiens tweede periode op 9 december afloopt. Paul Meulenberg treedt half februari aan, wanneer de tweede termijn van Hans Copier eindigt. Beide commissarissen zijn benoemd voor de periode van vier jaar.

Ditri Zandstra beschikt over brede kennis en ervaring in de financiële wereld. Tot recent was zij chief operating and people officer bij Cofra Holding, onder andere actief in fashion, retail, vastgoed, private equity, vermogensbeheer, duurzame energie en voedingsmiddelen. Daarvoor was ze ruim zeven jaar werkzaam als CEO bij Anthos Family Office en Private Wealth Management, onderdeel van Cofra. Zij werkte ook lange tijd bij ABN AMRO in verschillende rollen.

Paul Meulenberg kan bogen op een lange carrière in de vastgoedconsultancy. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij Arthur Andersen, waarvan de laatste vijf jaar als vennoot, verhuisde hij in 2002 mee naar Deloitte, waar hij tot vorig jaar als vennoot verantwoordelijk was voor Real Estate Advisory.

De Supervisory Committee van Vesteda bestaat in totaal uit vijf leden: Jaap Blokhuis (voorzitter), Theo Eysink en Eva Klein Schiphorst zijn de overige commissarissen. Samen met de directie van Vesteda bedanken zij Seada van den Herik en Hans Copier voor hun belangrijke bijdrage aan het succes van Vesteda.