Amsterdam,
26
maart
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

De Amazones in ‘s-Hertogenbosch volledig verhuurd

Samenvatting

Vesteda heeft deze week haar nieuwbouw appartementencomplex De Amazones in ‘s-Hertogenbosch 100% verhuurd. Woontoren 2 van het complex De Amazones in de wijk De Vlier/Muntel bevat 42 appartementen in het midden tot het hogere huursegment en werd eind januari aan de eerste huurders opgeleverd. 

Vesteda - De Amazones, Den Bosch

De Amazones bestaan uit drie woontorens van elk 42 appartementen, verdeeld over dertien verdiepingen. Voormalig Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol, nu partner bij Dok architecten, heeft de torens ontworpen. De torens zijn ontwikkeld door Van Wanrooij Ontwikkeling en gebouwd door Hendriks Bouw.

De woontorens liggen naast het water van de IJzeren Vrouw in de wijk De Muntel/De Vliert. De woningen variëren in oppervlakte van 65 tot 127 m2 en beschikken over 3 of 4 kamers met een huurprijs in de range €700 tot 1.400 per maand.

Vesteda heeft twee van de drie torens aangekocht. De eerste toren bestond uit koopappartementen, die in 2014 allemaal zijn verkocht. De verhuur in de tweede toren startte in september 2014 en kon meteen al rekenen op belangstelling van meer dan 300 geïnteresseerden.

De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een ruime loggia of balkon en een ondergrondse parkeergelegenheid.

Profiel Vesteda

Over Vesteda

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van 9 miljard euro. De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.