Amsterdam,
22
augustus
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Astrid Schlüter benoemd tot directeur Vesteda Property Management

Astrid Schlüter is met ingang van 1 september 2013 benoemd tot algemeen directeur van Vesteda Property Management (VPM). Schlüter volgt Onno Breur op. Breur zal zich in de komende maanden tot aan zijn pensioen eind december bezighouden met de afronding van diverse projecten.

Astrid Schlüter (1969) heeft jarenlange ervaring in vastgoedmanagement. Van 1996 tot 2012 was zij in diverse functies werkzaam bij Jacobus Recourt waaronder als directeur Vastgoedmanagement. In het afgelopen jaar heeft Schlüter als zelfstandig consultant in diverse projecten geadviseerd. Schlüter heeft in deze functies ruime ervaring opgedaan in alle facetten van het vastgoedbeheer van woningportefeuilles voor diverse grote fondsen.

Luurt van der Ploeg, CFO, CEO a.i. Vesteda: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Astrid en wij zijn ervan overtuigd dat zij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling en implementatie van de koers en doelstellingen van Vesteda Property Management in samenwerking met de andere leden van het management team.” 

Profiel Vesteda
Vesteda is een ondernemend vastgoedbeleggingsfonds dat zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van Nederlandse institutionele beleggers (met name pensioenfondsen). Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt zo’n € 4,0 miljard. De verhuurportefeuille omvat in totaal ruim 25.000 woningen. De kerngebieden van Vesteda liggen in de Randstad en Noord-Brabant.